restaurant in Fana
About 210 results.
Scandic Neptun
Valkendorfsgaten 8, 5012 Bergen, NorwayVelkommen til Scandic Neptun! Her finner du tilbud, konkurranser og mye annet gøy! Følg oss gjerne - og besøk vår hjemmesiden www.scandichotels.no!
Madam Felle
Bryggen 43, 5003 Bergen, NorwayVelkommen til Madam Felle - Bergens intime konsertscene!
Godt Brød
Vestre Torggaten 2, 5015 Bergen, NorwayØkologiske bakeverksteder i Oslo, Asker, Stavanger, Bergen og Trondheim. www.godtbrod.no Velkommen!
Bar3
Rosenkrantzgate 3, 5003 Bergen, NorwayBar 3 er et sosialt konsept med fokus på enkel men god mat, bredt utvalg i baren samt ulike spill for å sette den rette stemningen. Her kan du komme for å
Big Horn Steak House Bergen
Lodin Lepps gate 2B, 5003 Bergen, NorwayBig Horn Steak House er en hyggelig og uformell restaurant som serverer tradisjonelle steakhouse-retter laget av førsteklasses norske råvarer.
Stabburet AS
Hagerups vei 32X, 5093 Bergen, NorwayStabburet Catering tilbyr catering av tapas, snitter, koldtbord, julemat m.m i hele Bergen til Bryllup, konfirmasjon, minnestund, julebord etc.
BGO Elektro AS
Apeltunvegen 2C, 5222 Nesttun, NorwayBGO Elektro AS arbeider med alle typer installasjoner i private hjem, forretningsbygg, restauranter med storkjøkken og industri.
Sandsli videregående skole
Sandslimarka 51, 5254 Sandsli, NorwaySkolen ligger sentralt i Ytrebygda, en kombinert skole med Studieforberedende programområde og restaurant og matfag. Det er rundt 550 elever ved skolen.
Opus XVI
Vågsallmenningen 16, 5014 Bergen, NorwayOpus XVI - Hotel og kulturarena som pt er under oppføring midt i Bergen sentrum. Hotellet får 65 store rom, inkludert 5 suiter. Restaurant, bar og ballsal.
Årstad videregående skole
Fjøsangerveien 38, 5054 Bergen, NorwayÅrstad videregående skole er blant de største videregående skolene i Hordaland med 23 ulike studietilbud.
Lekkerbisken AS
Skostredet 14, 5017 Bergen, NorwayVi skal få Bergen til å smake bedre! Søtt + Salt er et matselskap med lang erfaring fra kjente restauranter i inn- og utland. Siden 2004 har vi jobbet for å få Bergen til å smake bedre.